Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 152.3 g
- Nasycený tuk
- 96.2 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 649.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette des rois façon tartiflette
1 godz. 30 min
Dôme de fruits en gelée
3 godz. 20 min
Tartinade de fromage à l'italienne
4 Std. 10 Min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2h
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties
3h 45min
Poulet à la cubaine
40min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40min
Velouté poireau-pomme de terre
1u.
Sapin de Noël apéro
1u.
Aligot et poulet à la sauge
50min
Galette des rois à la frangipane à la vanille
1 Std. 20 Min