Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 152.3 g
- Nasycený tuk
- 96.2 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 649.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 godz. 10 min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Punch de l'Avent
15 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3ωρ. 15 λεπτ.
Sauce madère
35min
Sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Cabillaud au chorizo
35min
Sauce piquante
35min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min
Beurre d'escargot
10 min