Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 152.3 g
- Nasycený tuk
- 96.2 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 649.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse minute à la framboise
5 Min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1u.
Poivron farci à la viande, coulis de tomates
1h 30 min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Confiture de piments
35min
Tartelettes au citron meringuées
14ωρ. 15 λεπτ.
Gambas sautées au beurre persillé
15min
Sauce bordelaise
45 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1u.
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min
Sauce madère
35min