Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de piment séché en flocons
- 1 c. à café d'estragon déshydraté
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de sucre
- 1000 g de longe de porc (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, coupées en tranches
- 350 g de lait
- 1 c. à café de sel
- 30 g de beurre, en morceaux
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- feuilles de persil frais hachées, pour servir
- 60 - 70 g de roquette
- 20 - 25 tomates cerise
- vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 33.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 623.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Bœuf carotte en cuisson lente
3hod.
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Sauce au poivre
25min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1h
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Bouillon de volaille riche en collagène
12h 10min
Gambas sautées au beurre persillé
15min
Compote pomme-banane
20min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1 Std. 45 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Mon petit hachis Parmentier
1h