Kompatibilní verze
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di grano saraceno
- 175 g di burro freddo a tocchetti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 olive verdi denocciolate
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Palline al prosciutto
1h 30min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1h 30min
Bignè con tre mousse
2h
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Frollini al pesto
1h 30min