Focaccia alla farina di farro

Focaccia alla farina di farro

4.5 42 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 60 g di porro a pezzi (2 mm)
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 260 g di acqua
  • 1 cucchiaino zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 25 g di lievito di birra fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 250 g di farina di forza (manitoba)
  • 250 g di farina di farro
  • 2 cucchiaini di sale
Farcitura e termine della preparazione
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di acqua
  • 150 g di salame a fette (3 mm)
  • 6 fichi in quarti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 18.7 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tuk 18.1 g
Vláknina 6.7 g
Sacharidy 60.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...