Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 60 g di porro a pezzi (2 mm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 250 g di farina di forza (manitoba)
- 250 g di farina di farro
- 2 cucchiaini di sale
Farcitura e termine della preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 150 g di salame a fette (3 mm)
- 6 fichi in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Focaccia al farro farcita
3h 45 min.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Focaccia tirolese
3h 30 min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Focaccia allo yogurt
3u.
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min