
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 60 g di porro a pezzi (2 mm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 250 g di farina di forza (manitoba)
- 250 g di farina di farro
- 2 cucchiaini di sale
Farcitura e termine della preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 150 g di salame a fette (3 mm)
- 6 fichi in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 463 kcal / 1937 kJ
- Protein
- 18.7 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Focaccine integrali farcite
3hod.
Pani alla segale
2hod. 40min
Focaccia al farro farcita
3hod. 45min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4hod.
Pizza alla farina di farro
2hod. 10min
Focaccia ai cereali
2hod. 5min
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Focaccia allo yogurt
3hod.
Pizza alle tre farine
1hod. 55min
Focaccia pugliese
1hod. 10min