Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 290 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
- 25 g di lievito madre di farro disidratato
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di mozzarella di riso a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciata integrale ai pomodori
45 min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Grissini di farro integrali
3h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Pane di segale
3h 20 min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min