Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 290 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
- 25 g di lievito madre di farro disidratato
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di mozzarella di riso a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Spighette al kamut
3h 55 min
Pagnotte banana e segale
1h 50 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccia ai cereali
2sa 5 dk