Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 290 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
- 25 g di lievito madre di farro disidratato
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di mozzarella di riso a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 Min
Pane all'orzo
2sa 45 dk
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Focaccine integrali farcite
3h
Focaccia alla farina di farro
2óra 30p
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Panini dolci al farro con frutta secca
1 Std. 15 Min
Focaccia ai cereali
2h 5min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pizza alle tre farine
1h 55min