Mini-shakshukas verts avec le Nester

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 portions

Suroviny

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 170 g de poireaux (1 cm), uniquement la partie blanche.
  • 40 g de feuilles d'épinard frais
  • 40 g d’oignons de printemps en morceaux (1 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • ½ c. à café de coriandre en poudre
  • ½ c. à café de graines de fenouil, séchées
  • ¼ - ¾ de c. à café de sel selon les goûts
  • 8 œufs
  • 4 c. à soupe de petits pois surgelés
  • sumac (volitelně) pour saupoudrer
  • 500 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 168.6 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 531.2 kJ / 127 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 4.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše