Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 88 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras sous-vide
72 Std.
Terrine bressane
24h
Iles flottantes
1 godz.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Petits choux aux escargots
1h 20min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Cannelés
13 godz. 45 min
Beurre d'escargot
10 min