
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 大匙 油
- 10 克 薑 切絲
- 40 克 洋蔥 切絲
- 2 大匙 泰式黃咖哩醬
- 1 茶匙 鬱金香粉
- 2 大匙 魚露
- 2 茶匙 糖
- 300 克 雞高湯
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 叉燒肉 切條
- 80 克 甜椒 (任一種類) (紅、黃皆可),切絲
- 20 克 青椒 切絲
- 80 克 新鮮豆芽菜 洗淨去根部
- 200 克 米粉 洗淨,剪成2段
- 8 - 10 隻 蝦仁 洗淨,去腸泥
- 2 顆 蛋 打成蛋液
- 1 根 新鮮紅辣椒 去籽切絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 535 kcal / 2240 kJ
- Protein
- 19.935 g
- Tuk
- 17.306 g
- Sacharidy
- 76.21 g
- Vláknina
- 5.773 g