Zařízení & příslušenství
火龍果紅龜粿
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 30min.
10 個
Suroviny
花生餡
-
去皮熟花生200 克
-
細砂糖50 克
火龍果粿皮
-
火龍果 (紅肉),切塊125 克
-
水175 克
-
細砂糖50 克
-
水磨糯米粉400 克
-
油 塑型用少許
蒸粿
-
水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
12.8 mg
Protein
7.7 g
Kalorie
309.8 kJ /
289.9 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
48.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
團圓呷糕粿
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan