生煎包

生煎包

4.7 104 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
20 個

Suroviny

肉餡
  • 豬粗絞肉
    400 克
  • 1 茶匙
  • 15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 50 克
包子麵糰
  • 250 克
  • 15 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 中筋麵粉
    500 克
  • ½ 茶匙
  • 5 克
  • 中筋麵粉 少許 (灑粉用)
煎包
  • 1 大匙
  • 100 克
  • 黑芝麻
    1 茶匙
  • 切蔥花
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 124 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 640.4 kJ / 153.2 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...