Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
nebo 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 11.5 g
Alternativní recepty
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Chicken Enchiladas
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Ham Hock Potato Bake
35min
Bacon Roly-polies
1 Std.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min