Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
nebo 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 11.5 g
Alternativní recepty
Coronation Chicken
30 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Pulled Pork Rolls
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Cheese and Bacon Pastries
35 Min
Chicken Pizzaiola
50 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min