Zařízení & příslušenství
Quick Lamb Dhansak
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
36.9 g
Kalorie
2096 kJ /
501 kcal
Tuk
20.8 g
Sacharidy
41.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indian Feast
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Saag
50min.
Keralan Fish Curry
30min.
Lamb Korma
4hod.
Chicken Garam Masala
50min.
Quick Lamb Dhansak
50min.
Chicken Jalfrezi
1hod.
Cape Malay Chicken Curry
1hod.
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1hod. 15min.
Chicken and Mushroom Balti
50min.
Prawn Bhuna
30min.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6hod. 30min.