Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bunch fresh mint leaves (approx. 5 g)
- 1 bunch coriander leaves (approx. 5 g)
- 500 g lamb meat, diced (2-3 cm)
- 2 Tbsp garam masala
- 30 g vegetable oil, plus extra for frying
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g butternut squash, diced (2-3 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, hot
- 20 g rogan josh curry paste (or other indian curry paste)
- 15 g tamarind paste
- 25 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 20.8 g
Alternativní recepty
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Chicken Saag
50 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Beef Madras
1h 30min
Lamb Korma
4 Std.
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5 min.
Lamb Rogan Josh
1h 45min