
Zařízení & příslušenství
Quick Lamb Dhansak
Příprava 10min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
501 kcal /
2096 kJ
Protein
36.9 g
Tuk
20.8 g
Sacharidy
41.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Indian Feast
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko