Zařízení & příslušenství
Quick Lamb Dhansak
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
36.9 g
Kalorie
2096 kJ /
501 kcal
Tuk
20.8 g
Sacharidy
41.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indian Feast
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Lamb Korma
4 Std.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Butter Chicken
50 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Saag
50 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min