Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca verde
- 100 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 250 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 20 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 250 g di mozzarella a pezzi
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4260 kJ / 1018.3 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 65.3 g
- Nasycený tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1185 mg
Alternativní recepty
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Sorbetto alle ciliegie
Žádné hodnocení
Panini croccanti
24h
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1h
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Žádné hodnocení
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1h 40min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Impasto per pizza di Kamut®
2h