
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca verde
- 100 g di spinaci freschi lavati e asciugati
- 250 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 20 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 250 g di mozzarella a pezzi
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1018.3 kcal / 4260 kJ
- Protein
- 54.8 g
- Tuk
- 65.3 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 34.1 g
- Sodík
- 1185 mg
Alternativní recepty
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2hod. 30min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Focaccia di patate in padella
1hod.
Linguine allo sgombro
30min
Spaghetti alla checca
40min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4hod.
Panino con polpo
6hod. 30min
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1hod.
Panini croccanti
24hod.
Monte Cristo sandwich
4hod. 30min
Pane tartaruga
20hod.
Tortelli di patate parmensi
1hod. 30min