Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca verde
- 100 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 250 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 20 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 250 g di mozzarella a pezzi
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4260 kJ / 1018.3 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 65.3 g
- Nasycený tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1185 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50min
Lasagne di verza
2h 30min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
La colomba perfetta
7h
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min