Pesce bianco magro sottovuoto

Pesce bianco magro sottovuoto

4.3 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 4 filetti di pesce bianco magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 140 mg
Protein 36 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...