Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 140 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato
50min
Orata al sale
40min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Ananas sottovuoto
1h 15 min
Asparagi sottovuoto
50min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min
Pizza romana bianca
6h 30min