Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Patate duchessa
1h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Cedrata
35min
Patate duchessa (TM6)
1h
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min