Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
TM6 TM5

Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

4.4 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di burro, a pezzi + q.b.
  • 600 g di latte
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di miele
  • 2 cucchiaini di crema di rafano
    nebo 2 cucchiaini di senape in grani grossi
  • 200 g di salmone affumicato a fette

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1784 kJ / 428 kcal
Protein
19 g
Sacharidy
30 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
14 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
908 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty