Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 150 g di farina manitoba
- 420 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- rosmarino fresco q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 188.9 kJ / 45.1 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 6 mg
Alternativní recepty
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Cornetti brioche
6h 30 min
Pane alla ricotta
3h
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 Std. 15 Min
Focaccia al pesto
3h 40min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Pane bianco
3h