Coca de recapte (Cataluña)

Coca de recapte (Cataluña)

4.3 59 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 unidades

Suroviny

Masa
  • 200 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 400 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
Relleno
  • 700 g de agua
  • 1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)
  • 1 berenjena (aprox. 350-400 g)
  • 1 longaniza fresca (aprox. 180-200 g)
Montaje y horneado
  • 200 g de lomos de bacalao desalado en trozos
  • 15 - 20 g de aceite de oliva virgen extra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 30.35 g
Kalorie 3150 kJ / 754 kcal
Tuk 34.86 g
Vláknina 7.22 g
Sacharidy 79.58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...