Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 700 g de agua
- 1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)
- 1 berenjena (aprox. 350-400 g)
- 1 longaniza fresca (aprox. 180-200 g)
Montaje y horneado
- 200 g de lomos de bacalao desalado, en trozos
- 15 - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3150 kJ / 754 kcal
- Protein
- 30.35 g
- Sacharidy
- 79.58 g
- Tuk
- 34.86 g
- Vláknina
- 7.22 g
Alternativní recepty
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Panellets
10h 30min
Coca de vidre con almendra
2h
Coca de Llavaneres
1u.
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Coca de vidre con almendra
2 godz. 15 min
Coca de Sant Joan
1u.
Tortilla de alcachofas
30 min
Carquinyolis
2 godz. 40 min