Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 700 g de agua
- 1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)
- 1 berenjena (aprox. 350-400 g)
- 1 longaniza fresca (aprox. 180-200 g)
Montaje y horneado
- 200 g de lomos de bacalao desalado, en trozos
- 15 - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3150 kJ / 754 kcal
- Protein
- 30.35 g
- Sacharidy
- 79.58 g
- Tuk
- 34.86 g
- Vláknina
- 7.22 g
Alternativní recepty
Tortilla de alcachofas
30 min
Coca de vidre con almendra
2h
Coca de vidre con almendra
2h 15min
Trinxat de col
1h 15min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Carquinyolis
2h 40min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Coca de Sant Joan
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de Llavaneres
1h
Panellets
10 godz. 30 min