
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 700 g de agua
- 1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)
- 1 berenjena (aprox. 350-400 g)
- 1 longaniza fresca (aprox. 180-200 g)
Montaje y horneado
- 200 g de lomos de bacalao desalado en trozos
- 15 - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 754 kcal / 3150 kJ
- Protein
- 30.35 g
- Tuk
- 34.86 g
- Sacharidy
- 79.58 g
- Vláknina
- 7.22 g
Alternativní recepty
Coca de Sant Joan
1hod.
Panellets
10hod. 30min
Coca de vidre con almendra
2hod.
Coca de vidre con almendra
2hod. 15min
Carquinyolis
2hod. 40min
Coca de llardons d'Olot
1hod. 30min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1hod.
Coca dulce de anís y almendras
50min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2hod. 15min
Coca de Llavaneres
1hod.
Trinxat de col
1hod. 15min
Escudella i carn d'olla
1hod. 30min