Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
鍋貼皮
- 160 克 中筋麵粉
- 75 - 85 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
內餡
- 20 克 蔥 ,切段(約2公分)
- 15 克 薑 ,切片
- 120 克 高麗菜葉 ,切塊(約3公分)
- 250 克 豬絞肉
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 蠔油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 3 茶匙 白芝麻油
菜肉鍋貼
- 中筋麵粉 ,少許,撒粉用
- 20 克 水 ,多備一些黏麵皮用
- 1 大匙 油
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 242.7 kJ / 58 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.2 g