Zařízení & příslušenství
珍珠燒賣
Příprava 1hod. 20min.
Celkový 1hod. 45min.
30 個
Suroviny
-
長糯米 洗淨,瀝乾150 克
-
水120 克
燒賣皮
-
水145 克
-
鹽½ 茶匙
-
中筋麵粉200 克
餡料
-
乾香菇2 朵
-
水200 克
-
蝦米 洗淨,瀝乾10 克
-
油1 大匙
-
豬絞肉 細絞75 克
-
香麻油1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
油蔥酥10 克
製作燒賣
-
油 少許,抹油用
-
麵粉 少許,灑粉用
-
水500 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)30 顆
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 30 個
Sodík
2947.2 mg
Protein
55.7 g
Kalorie
7157 kJ /
1712.2 kcal
Tuk
47.9 g
Vláknina
8.7 g
Nasycený tuk
111 g
Sacharidy
257.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
巧手做中點
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan