Zařízení & příslušenství
茶油雲吞
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
50 顆
Suroviny
醬汁
-
蒜頭10 克
-
醬油30 克
-
烏醋20 克
-
糖5 克
-
苦茶油15 克
-
青蔥 切蔥花1 枝
-
白胡椒粉 少許
內餡
-
蔥20 克
-
薑10 克
-
水1050 克
-
豬絞肉350 克
-
蝦仁 切小塊150 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
苦茶油1 ½ 大匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
烏龍茶 (茶包的粉)2 大匙
-
餛飩皮50 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 顆
Protein
1.8 g
Kalorie
94.3 kJ /
22.6 kcal
Tuk
1.2 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃茶.品茶
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan