Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sablé Plougastel
- 135 g de beurre demi-sel
- 120 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à café rase de sel
- 190 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème chantilly-mascarpone
- 100 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre vanillé maison
La gelée fraise-citronnelle
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 220 g de fraises fraîches, équeutées (réserver 4 fraises pour la finition)
- 1 bâton de citronnelle fraîche, coupé en tronçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3283 kJ / 785 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 72.5 g
- Tuk
- 49.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Choux façon tiramisu
1h 50min
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.