Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sablé Plougastel
- 135 g de beurre demi-sel
- 120 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à café rase de sel
- 190 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème chantilly-mascarpone
- 100 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre vanillé maison
La gelée fraise-citronnelle
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 220 g de fraises fraîches, équeutées (réserver 4 fraises pour la finition)
- 1 bâton de citronnelle fraîche, coupé en tronçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3283 kJ / 785 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 72.5 g
- Tuk
- 49.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 godz.
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Choux vanille-framboise
2h 30 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Semifrio pêche-abricot
3 Std. 35 Min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30 min
Eclairs framboises-pistaches
24 godz.
Sphère chocolat-mandarine
12h
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15 min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45 min