Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Genoise
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 200 g açúcar
- 8 ovos
- 150 g farinha tipo 55
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 claras de ovo
- 150 g açúcar
- 250 g manteiga
- 6 gemas de ovo
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3624.8 kJ / 866.4 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 59.4 g
- Nasycený tuk
- 34.5 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 104.6 mg
Alternativní recepty
Bolo fresco de morango
3h
Tarte gelada de limão
8h
Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz
40min
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1 godz.
Fofos com creme de laranja
1 godz.
Pasta de açúcar
10min
Brioche de especiarias
3h
Bolo de anos Baleia
6h
Palmiers cobertos
2 godz.
Bolo com frutos silvestres e natas
1 godz.
Bolo Moka
1 godz.
Bolo de ananás
2 godz.