
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Genoise
- 100 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 200 g açúcar
- 8 ovos
- 150 g farinha tipo 55
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 claras de ovo
- 150 g açúcar
- 250 g manteiga
- 6 gemas de ovo
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 866.4 kcal / 3624.8 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 59.4 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 34.5 g
- Sodík
- 104.6 mg
Alternativní recepty
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
1hod. 50min
Bolo mojito
45min
Bolo xadrez
1hod. 40min
Alfajor
1hod. 20min
Sopa dourada em fatias
1hod. 20min
Bolo base
1hod. 50min
Creme de manteiga
5min
Pastéis de arroz da Graciosa
8hod.
Quente e frio
8hod.
Bolo Alasca
8hod.
Éclairs de chocolate
2hod.
Fofos com creme de laranja
1hod.