Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Genoise
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 200 g açúcar
- 8 ovos
- 150 g farinha tipo 55
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 claras de ovo
- 150 g açúcar
- 250 g manteiga
- 6 gemas de ovo
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3624.8 kJ / 866.4 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 59.4 g
- Nasycený tuk
- 34.5 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 104.6 mg
Alternativní recepty
Bolo com frutos silvestres e natas
1h
Bolo de Baptizado
2 Std. 30 Min
Pasta de açúcar
10 Min
Bolo de anos Baleia
6 godz.
Daiquiri gelado
7 Std. 20 Min
Bolo xadrez
1h 40min
Creme de manteiga
5 Min
Bolo Alasca
8 godz.
Aperitivos de cebola caramelizada
50 Min
Torta de chocolate
1h
Éclairs de chocolate
2 Std.
Bolo de chocolate e framboesa
4 Std. 20 Min