Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g koperku, świeżego
- 50 g pora, tylko białej części, pokrojonego na kawałki
- 160 g masła, pokrojonego na kawałki
- 20 g miodu, np. wielokwiatowego
- 200 - 250 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry, pokrojonych na kawałki
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 30 g słodkiej musztardy, np. miodowej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu kolorowego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 581.6 kJ / 138.9 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 245 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1j
Pâté z kurzych wątróbek
3h 30min
Chłodnik litewski
2h 15 min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 Min
Pasztet z ryb słodkowodnych
16 Std. 15 Min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 Std. 40 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1j 25 menit
Tatar z łososia z imbirem
15min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2h 15 min
Tatar z łososia
10 min