Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biryani
- 750 g carne de borrego s/ nervos
- 200 g iogurte natural
- 60 g ghee
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g gengibre ralado
- 230 g pimento verde cortado em tiras
- 2 c. sopa de coentros em pó
- 2 vagens de cardamomo, só as sementes
- 45 g coco ralado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 100 g água
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de cravinho em pó
Arroz
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 3 vagens de cardamomo, só as sementes
- 1 c. chá de sal
- 4 cravinhos
- 1000 g água
- 350 g arroz agulha
- Coentros picados q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3263.1 kJ / 779.9 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 48.6 g
- Nasycený tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 885.2 mg
Alternativní recepty
Caril de frango à moçambicana
35min
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55min
Bahji de cebola
30min
Caril de camarão com batatinhas novas
35min
Caril indiano vegetariano
50min
Carne guisada com bolinhos de pão a vapor e couve roxa
Žádné hodnocení
Caril de camarão
35min
Risoto de alcachofra
30min
Caril de borrego
45min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30min
Vazia com chimichurri
2 Std.
Caldo de bacalhau
30min