Kompatibilní verze
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Acarajé
- 500 g feijão-frade seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
Vatapá
- 100 g sobras de pão
- 250 g leite de coco
- 80 g amendoim torrado
- 80 g caju torrado s/ sal
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- ½ malagueta
- 30 g óleo de dendê
- 1 pitada de sal
- Camarão seco q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 583 kJ / 139.3 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 338.1 mg
Alternativní recepty
Pastel de vento
3 Std.
Pão de grão-de-bico e trigo sarraceno sem glúten
45 Min
Bobó de camarão
45 Min
Pão árabe sem glúten
1h 50min
Empadinha de palmito
1 Std.
Moqueca de peixe e camarão
55 Min
Acarajé
12 godz. 40 min
Frozen de iogurte
10 Min
Salada de macarrão com truta e legumes
Žádné hodnocení
Feijão tropeiro
25 Min
Bolo de fubá
50 Min
Bolinho de chuva
30 Min