Kompatibilní verze
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Acarajé
- 500 g feijão-frade seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
Vatapá
- 100 g sobras de pão
- 250 g leite de coco
- 80 g amendoim torrado
- 80 g caju torrado s/ sal
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- ½ malagueta
- 30 g óleo de dendê
- 1 pitada de sal
- Camarão seco q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 583 kJ / 139.3 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 338.1 mg
Alternativní recepty
Bolinho de chuva
30min
Bolo de fubá
50 Min
Feijão tropeiro
25 min
Caruru
1 Std. 10 Min
Pamonha
1 Std. 40 Min
Acarajé
12sa 40 dk
Patê de fígado
25 min
Batatas em conserva
192hod.
Calulu de peixe
40min
Achar de beringela
1 Std. 25 Min
Picanha ao sal com molho vinagrete
1 godz. 15 min
Feijão de óleo de palma
20min