Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Öl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 TL Estragonsenf
- 1 TL Zitronensaft
- 1 EL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 67 mg
Alternativní recepty
Milchschaum für Cappuccino und Latte Macchiato
10 Min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Schnittlauchsauce
10 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Kernölmayonnaise
10 Min
Kräuterbutter
10 Min
Bellinimark
1h 45min
Knoblauchknochen
1 Std.
Erdbeereis
5 min
Almbutter
40 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min