Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Öl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 TL Estragonsenf
- 1 TL Zitronensaft
- 1 EL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 67 mg
Alternativní recepty
Djuvec-Reis
1h
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Zwiebelrelish
1h
Semmelknödel
50 min
Panna Cotta
3u. 40min
Erdbeereis
5min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Smoky Aioli
15min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Paprikasuppe
30 min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min
Schokomousse Ruck-Zuck
5min