
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 649 kcal / 2715 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2hod.
Leberpastete im Glas
4hod.
Apfelkren
40min
Powidl
8hod.
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2hod. 45min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5hod. 15min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Leberreis
35min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1hod. 15min
Bröselknödel
40min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1hod. 30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min