Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steirische Fischsulz
7 Std.
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 Std.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Powidl
8 godz.
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
45min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Leberpastete im Glas
4 godz.
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 Std. 5 Min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1h
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1h
Grammelknödel
1 Std. 30 Min