Zařízení & příslušenství
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
Příprava 50min.
Celkový 2hod. 40min.
6 Gläser
Suroviny
-
Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)250 g
-
Speck roh (Grüner Speck)500 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Cranberrys, frisch150 g
-
Rotwein250 g
-
Zucker30 g
-
Gelierzucker 3:150 g
-
Leber vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)400 g
-
Zwiebeln halbiert (ca. 250 g)2
-
Knoblauchzehen2
-
Rapsöl40 g
-
Wacholderbeeren1 EL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Glas
Protein
36 g
Kalorie
2715 kJ /
649 kcal
Tuk
43 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Herbst
11 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Gebackene Leberknödel
2hod.
Leberreis
35min.
Purbacher Bohnenstrudel
45min.
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min.
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7hod. 10min.
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min.
Somloer Nockerl
9hod.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5hod. 15min.
Leberpastete im Glas
4hod.
Grammelknödel
1hod. 30min.
Fleischstrudel für Suppe
40min.
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min.