Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Wasser
- 1500 g frische Pfirsiche (z. B. Weinbergpfirsiche mit weißem Fruchtfleisch), im Ganzen
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (volitelně)
- 300 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1937 kJ / 464 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 109 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Feigensenf
55 min
Bärlauchpesto
20 Min
Marillenröster
30min
Marillen-Limes
25 Min
Marillen Curd-Tartelettes
1 Std. 30 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Süßer Marillensenf
55 min
Marillen-Curd
35min
Marillennektar
2h
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Apfelkren
40min
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min