Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Wasser
- 1500 g frische Pfirsiche (z. B. Weinbergpfirsiche mit weißem Fruchtfleisch), im Ganzen
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (volitelně)
- 300 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1937 kJ / 464 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 109 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Aioli (ohne Ei)
10min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5sa 30 dk
Feigensenf
55 Min
Cumberland-Senf-Sauce
1 Std. 15 Min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Süßer Marillensenf
55 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Lavendeleis mit Gin
15h
Bärlauchpesto
20 Min
Apfelkren
40 Min
Marillennektar
2 Std.