
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 550 g di farina + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 280 g di latte intero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 3 gambi di sedano le foglioline, lavate e asciutte
- 400 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 30 g di olive nere denocciolate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di capperi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 571 kcal / 2390 kJ
- Protein
- 20.5 g
- Tuk
- 22.3 g
- Sacharidy
- 77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Gattò di patate
1hod. 30min
Danubio dolce
3hod. 25min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Sartù di riso
1hod. 25min
Parigina
3hod. 30min
Panini napoletani con uova sode
2hod. 50min
Tortano speck e fontina
2hod.
Panini napoletani
5hod. 20min
Pizza di scarola
3hod. 30min