Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 550 g di farina + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 280 g di latte intero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 3 gambi di sedano, le foglioline, lavate e asciutte
- 400 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 30 g di olive nere denocciolate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di capperi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2390 kJ / 571 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 22.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3h 30min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Parigina
3h 30min
Panini napoletani con uova sode
2sa 50 dk
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Pizza con la ricotta
2sa 40 dk
Torta Babà napoletana
8h
Panini napoletani
5h 20min
Focaccia ai friarielli
2 godz. 15 min
Tortano speck e fontina
2 Std.