
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cipolle in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2000 g di patate pelate (vedere consigli)
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (volitelně)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di pecorino grattugiato
- 2 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 cucchiai di capperi sotto sale dissalati
- 300 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 2 cucchiai di olive nere denocciolate
- 4 filetti di acciughe sott'olio sgocciolate
- origano secco q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 352 kcal / 1473 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Pucce
7h
Incapriata di fave e zucchine
6h
Minestra di fave con cicoria
50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pizzi leccesi
6h
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pettole pugliesi
3h
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Focaccia barese
2h 55min