Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cipolle in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2000 g di patate, pelate (vedere consigli)
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (volitelně)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di pecorino grattugiato
- 2 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 cucchiai di capperi sotto sale, dissalati
- 300 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiai di olive nere denocciolate
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- origano secco q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Melanzane ripiene
1h 30 min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pizzi leccesi
6h
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Focaccia barese
2óra 55p