Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cipolle in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2000 g di patate, pelate (vedere consigli)
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (volitelně)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di pecorino grattugiato
- 2 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 cucchiai di capperi sotto sale, dissalati
- 300 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiai di olive nere denocciolate
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- origano secco q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Pizzi leccesi
6 Std.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pasticcio altamurano
3 godz. 30 min
Tiella barese
1h
Pizza rustica lucana
1h 15min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2hod. 55min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min