Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di Parmigiano reggiano grattugiato + q.b.
-
1500
g di brodo di carne
nebo 1500 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8866 kJ / 2119 kcal
- Protein
- 98.4 g
- Sacharidy
- 384.5 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 18.5 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Taralli pugliesi
1h 15 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25 min
Cartellate
1h 5 min
Mostaccioli al mosto cotto
1 godz.
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 godz.
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 godz. 30 min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Bocconotto
2 godz.