Cheesecake al cannolo siciliano

Cheesecake al cannolo siciliano

4.2 24 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 8hod. 55min
8 porzioni

Suroviny

Base biscotto
  • di biscotti, tipo digestive
    110 g
  • di cialde per cannoli a pezzi
    110 g
  • di burro morbido
    80 g
Crema
  • di panna (30-40% di grassi) fredda
    200 g
  • di ricotta di pecora ben scolata dal siero
    400 g
  • di zucchero di canna
    150 g
  • di gocce di cioccolato
    30 g
  • di cialde per cannoli spezzettate
    80 g
Terminare la preparazione
  • di panna (30-40% di grassi) fredda
    300 g
  • cialde per cannoli mignon
    3
  • di pistacchi tritati
    40 g
  • ciliegie candite
    1 - 5

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 654 kcal / 2736 kJ
Protein 9.7 g
Tuk 42.2 g
Sacharidy 58.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...