Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base biscotto
- 110 g di biscotti, tipo digestive
- 110 g di cialde per cannoli a pezzi
- 80 g di burro morbido
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero di canna
- 30 g di gocce di cioccolato
- 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 3 cialde per cannoli mignon
- 40 g di pistacchi tritati
- 1 - 5 ciliegie candite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Tuk
- 42.2 g
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Cannolo scomposto
3 Std.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Cassatelle pasquali
2 godz. 50 min
Cremosa di funghi e pollo con noodles di zucchine (senza lattosio)
1h 5min
Torta ricotta e pistacchio
8 godz.
Cannolo siciliano scomposto
30min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 Std. 30 Min
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Cheesecake all'arancia
5 godz. 40 min
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1h 30min