Zařízení & příslušenství
Polish doughnuts
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
18 pieces
Suroviny
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
17.6 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
877.4 kJ /
208.9 kcal
Tuk
5.7 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
34.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Polish cuisine: Desserts
6 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mirror glaze cake
7hod. 55min.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min.
Semolina custard
20min.
Moroccan doughnuts
2hod. 10min.
Giant doughnuts
2hod. 40min.
Candy cane ice creams
49hod. 25min.
Polish crêpes
3hod. 35min.
Brioche buns with cheese
2hod. 30min.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1hod. 10min.
Super Soft Cinnamon Rolls
1hod. 35min.
Churros
40min.
Beignets
3hod.