
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g jam
- 70 g caster sugar
- 50 g fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast
- 200 g full cream milk
- 80 g unsalted butter cut into cubes (1 cm)
- 4 egg yolks
- 500 g plain flour plus extra for dusting
- 1 pinch sea salt
- 2 tbsp vodka
- 1000 g sunflower oil for frying
- icing sugar for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 208.9 kcal / 877.4 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 17.6 mg
Alternativní recepty
Yoyo slice
2hod. 30min
Wholemeal pide
1hod. 35min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4hod. 30min
Pretzels
1hod. 35min
Black forest cake
5hod.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min
Brioche buns with cheese
2hod. 30min
Polish crêpes
3hod. 35min
Milk bread (Challah)
2hod. 20min
Giant doughnuts
2hod. 40min
Marble cake
2hod.
Whoopie pies
1hod. 20min