墨魚燒肉

墨魚燒肉

4.9 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 55min.
4 人份

Suroviny

  • 橄欖油
    10 克
  • 切段(約5公分)
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 乾墨魚 洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
    80 克
  • 三層肉 切塊(約4公分)
    450 克
  • 紹興酒
    60 克
  • 醬油
    50 克
  • 150 克
  • 冰糖 依個人口味調整
    15 - 25 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 971.3 mg
Protein 28.6 g
Kalorie 2248.6 kJ / 538 kcal
Tuk 411.9 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 261.6 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...