Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 橄欖油
- 10 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 蒜頭
- 80 克 乾墨魚 ,洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
- 450 克 三層肉 ,切塊(約4公分)
- 60 克 紹興酒
- 50 克 醬油
- 150 克 水
- 15 - 25 克 冰糖 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2248.6 kJ / 538 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 411.9 g
- Nasycený tuk
- 261.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 971.3 mg