Zařízení & příslušenství
墨魚燒肉
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 55min.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油10 克
-
蔥 切段(約5公分)10 克
-
薑 切片10 克
-
蒜頭15 克
-
乾墨魚 洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)80 克
-
三層肉 切塊(約4公分)450 克
-
紹興酒60 克
-
醬油50 克
-
水150 克
-
冰糖 依個人口味調整15 - 25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
971.3 mg
Protein
28.6 g
Kalorie
2248.6 kJ /
538 kcal
Tuk
411.9 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
261.6 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
星級主廚 - 吳宜玲
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan