
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
- 1950 克 水
- 2 - 3 茶匙 鹽滷 (液體,約10克)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 119.7 kcal / 500.2 kJ
- Protein
- 11.9 g
- Tuk
- 5.2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 4.8 g