鹽滷豆花
TM5 TM6

鹽滷豆花

1.8 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
  • 1950 克 水
  • 2 - 3 茶匙 鹽滷 (液體,約10克)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
500.2 kJ / 119.7 kcal
Protein
11.9 g
Sacharidy
11 g
Tuk
5.2 g
Vláknina
4.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty