Zařízení & příslušenství
鹽滷豆花
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 35min.
6 人份
Suroviny
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)200 克
-
水1950 克
-
鹽滷 (液體,約10克)2 - 3 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.9 g
Kalorie
500.2 kJ /
119.7 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
豆陣來吃飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan