鹽滷豆花

鹽滷豆花

1.8 10 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 35min.
6 人份

Suroviny

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1950 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 - 3 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.9 g
Kalorie 500.2 kJ / 119.7 kcal
Tuk 5.2 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...