Zařízení & příslušenství
香菇魩仔魚拌炒飯
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
水1100 克
-
米120 克
-
魩仔魚100 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥80 克
-
香油1 大匙
-
乾香菇 泡軟,切丁30 克
-
紅蘿蔔 去皮、切丁(約0.5公分)40 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21 g
Kalorie
1795 kJ /
431 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣味拌炒飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan