Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 10 g Bärlauchblätter, frisch
- ½ Bund Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Holunderblütensirup
72 Std.
Bärlauchsalz
27h 25 min
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Rub
2 Std. 10 Min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchpaste
20 min
Eingelegte Honiggurken
10 Std. 15 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Erdbeer-Rhabarber-Limes
5h
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauch-Aioli
10 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min