Zařízení & příslušenství
安城牛肉湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
牛腱肉 切塊(約5公分)300 克
-
米酒15 克
-
水1300 克
-
洋蔥 切塊(約4公分)½ 顆
-
大蔥 切斜片1 根
-
蒜頭5 粒
-
白蘿蔔 切塊(約4公分)50 克
-
醬油40 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鵪鶉蛋 (熟)10 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.2 g
Kalorie
802 kJ /
191 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
16.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓式家常料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan