Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 洋蔥 ,切塊
- 2 粒 蒜頭
- 20 克 橄欖油
- 300 克 熟蕃茄 ,切塊 (2-3公分)
- 100 克 紅甜椒 ,切塊 (2-3公分)
- 1 大匙 乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)
- 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 300 克 茄子 ,切塊 (2-3公分)
- 200 克 櫛瓜 ,切塊 (2-3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g