Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter

Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter

4.2 30 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions

Suroviny

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Honeycomb butter
  • honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    600 g
  • chilled water
    500 g
  • honey
    2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
  • unsalted butter plus extra for frying
    75 g
  • caster sugar
    40 g
  • baking powder
    3 tsp
  • eggs
    2
  • plain flour
    300 g
  • full cream milk
    500 - 570 g
  • ripe bananas thinly sliced
    450 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1133.6 mg
Protein 25.9 g
Kalorie 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
Tuk 64.4 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 40.6 g
Sacharidy 108.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...