Kompatibilní verze
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 108.9 g
- Tuk
- 64.4 g
- Nasycený tuk
- 40.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1133.6 mg
Alternativní recepty
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Apple fritters
1h
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Banana caramel thickshake (Toddlers and beyond)
24j 10 menit
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Cacao banana porridge
15min
Spiced chocolate doughnuts
45 min
Better-for-you banana pancakes
30 min