Zařízení & příslušenství
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1133.6 mg
Protein
25.9 g
Kalorie
4648.2 kJ /
1106.7 kcal
Tuk
64.4 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
40.6 g
Sacharidy
108.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Ricotta
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beetroot latte (Post-natal)
15min.
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min.
Camille carrot and almond cakes
1hod. 10min.
Yoghurt and fruit popsicles
4hod.
Steamed lemon cake
2hod. 20min.
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1hod. 25min.
Orange, raspberry and coconut jellies
2hod. 30min.
Basic berry muffins
40min.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min.
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min.
Banana and oat mini muffins
40min.
Better-for-you banana pancakes
30min.