Kompatibilní verze
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 108.9 g
- Tuk
- 64.4 g
- Nasycený tuk
- 40.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1133.6 mg
Alternativní recepty
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30 min
Delish pesto nuggets
40 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Apple cinnamon muffins
40 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Better-for-you banana pancakes
30 min