Italian ricotta doughnuts with citrus curd

Italian ricotta doughnuts with citrus curd

4.9 81 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
24 pieces

Suroviny

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Citrus curd
  • orange juice (approx. ½ orange)
    30 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • caster sugar
    110 g
  • unsalted butter softened
    80 g
  • eggs
    2
Ricotta doughnuts
  • egg
    1
  • caster sugar
    120 g
  • plain flour
    150 g
  • full cream milk
    50 g
  • baking powder
    2 tsp
  • lemon zest only, grated, no white pith
    ¼
  • vegetable oil for deep frying
    1500 g
  • ground cinnamon
    1 tsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 188.7 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 2937.8 kJ / 699.5 kcal
Tuk 68.5 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 19.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...