Italian ricotta doughnuts with citrus curd
TM6 TM5 TM31

Italian ricotta doughnuts with citrus curd

4.8 (63 hodnocení)

Suroviny

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Citrus curd

  • 30 g orange juice, (approx. ½ orange)
  • 20 g lemon juice, (approx. ½ lemon)
  • 110 g caster sugar
  • 80 g unsalted butter, softened
  • 2 eggs

Ricotta doughnuts

  • 1 egg
  • 120 g caster sugar
  • 150 g plain flour
  • 50 g full cream milk
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ lemon, zest only, grated, no white pith
  • 1500 g vegetable oil, for deep frying
  • 1 tsp ground cinnamon

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
2937.8 kJ / 699.5 kcal
Protein
4.6 g
Sacharidy
19.7 g
Tuk
68.5 g
Nasycený tuk
10.7 g
Vláknina
0.3 g
Sodík
188.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty