
Zařízení & příslušenství
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
24 pieces
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
699.5 kcal /
2937.8 kJ
Protein
4.6 g
Tuk
68.5 g
Sacharidy
19.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
10.7 g
Sodík
188.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on Ricotta
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland