Zařízení & příslušenství
Bramborovo-zvěřinový guláš
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
130 gramů cibule napůl
-
30 gramů řepkového oleje
-
70 gramů slaniny, na kostičky (2 cm)
-
400 gramů zvěřinových kostek, na guláš např. z jelena nebo z divočáka
-
100 gramů mrkve na kolečka
-
100 gramů celeru, bulvy na malé kousky
-
70 gramů pórku na kolečka
-
350 gramů brambor na kostičky
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
400 gramů vody
-
2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 polévková lžíce citrónové kůry
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
½ čajové lžičky kmínu, celého
-
1 čajová lžička čerstvé majoránky
-
1 čajová lžička papriky, mleté
-
150 gramů zelené papriky na proužky
-
150 gramů červené papriky na proužky
-
kajenský pepř, mletý dle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28 g
Kalorie
1485 kJ /
354 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klasické guláše
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Krůtí prso na brokolicových růžičkách s kuskusem
45min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min.
Krůtí plátky na houbách
50min.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Kapr na modro
55min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.