Bramborovo-zvěřinový guláš
TM5 TM6

Bramborovo-zvěřinový guláš

3.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 130 gramů cibule, napůl
  • 30 gramů řepkového oleje
  • 70 gramů slaniny, na kostičky (2 cm)
  • 400 gramů zvěřinových kostek, na guláš např. z jelena nebo z divočáka
  • 100 gramů mrkve, na kolečka
  • 100 gramů celeru, bulvy, na malé kousky
  • 70 gramů pórku, na kolečka
  • 350 gramů brambor, na kostičky
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • 400 gramů vody
  • 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
    nebo 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
  • 1 polévková lžíce citrónové kůry
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ½ čajové lžičky kmínu, celého
  • 1 čajová lžička čerstvé majoránky
  • 1 čajová lžička papriky, mleté
  • 150 gramů zelené papriky, na proužky
  • 150 gramů červené papriky, na proužky
  • kajenský pepř, mletý, dle chuti

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1485 kJ / 354 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
23 g
Tuk
16 g
Vláknina
6.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty