Bramborovo-zvěřinový guláš

Bramborovo-zvěřinový guláš

3.9 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porce

Suroviny

  • 130 gramů cibule napůl
  • 30 gramů řepkového oleje
  • 70 gramů slaniny, na kostičky (2 cm)
  • 400 gramů zvěřinových kostek, na guláš např. z jelena nebo z divočáka
  • 100 gramů mrkve na kolečka
  • 100 gramů celeru, bulvy na malé kousky
  • 70 gramů pórku na kolečka
  • 350 gramů brambor na kostičky
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • 400 gramů vody
  • 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
    2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
  • 1 polévková lžíce citrónové kůry
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ½ čajové lžičky kmínu, celého
  • 1 čajová lžička čerstvé majoránky
  • 1 čajová lžička papriky, mleté
  • 150 gramů zelené papriky na proužky
  • 150 gramů červené papriky na proužky
  • kajenský pepř, mletý dle chuti

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 28 g
Kalorie 1485 kJ / 354 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...