Zařízení & příslušenství
Bramborovo-zvěřinový guláš
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
130 gramů cibule napůl
-
30 gramů řepkového oleje
-
70 gramů slaniny, na kostičky (2 cm)
-
400 gramů zvěřinových kostek, na guláš např. z jelena nebo z divočáka
-
100 gramů mrkve na kolečka
-
100 gramů celeru, bulvy na malé kousky
-
70 gramů pórku na kolečka
-
350 gramů brambor na kostičky
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
400 gramů vody
-
2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 polévková lžíce citrónové kůry
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
½ čajové lžičky kmínu, celého
-
1 čajová lžička čerstvé majoránky
-
1 čajová lžička papriky, mleté
-
150 gramů zelené papriky na proužky
-
150 gramů červené papriky na proužky
-
kajenský pepř, mletý dle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28 g
Kalorie
1485 kJ /
354 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klasické guláše
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1 h 50 min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1 h 5 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Hovězí na pivu
1 h 45 min
Guláš palermo s gnocchi
1 h 25 min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 h
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 h 45 min
Gulášová polévka s balzamikem
1 h 30 min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2 h
Dršťková polévka
1 h
Klasický maďarský guláš
1 h 45 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 h 30 min