Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 800 g batatinha nova
- 300 g broa de milho de véspera partida em pedaços
- 20 g coentros
- 3 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar e temperar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g presunto cortado em cubos
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2725.7 kJ / 651.5 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 7219.1 mg
Alternativní recepty
Bacalhau com grão e broa
45 Min
Bacalhau de forno
1 Std.
Arroz de açafrão com peru
40 Min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1 Std.
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 Min
Arroz de vitela com legumes
50 Min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1 Std. 35 Min
Massa com frango no forno
1 Std.
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Bacalhau à Zé do Pipo
1 Std.