Empadão de bacalhau e batatas a murro

Empadão de bacalhau e batatas a murro

4.5 24 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 doses

Suroviny

  • água
    1000 g
  • sal
    2 c. chá de
  • batatinha nova
    800 g
  • broa de milho de véspera partida em pedaços
    300 g
  • coentros
    20 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite mais q.b. p/ untar e temperar
    70 g
  • cebola cortada em pedaços
    300 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • presunto cortado em cubos
    100 g
  • bacalhau demolhado e desfiado
    500 g
  • pimenta
    1 pitada de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 7219.1 mg
Protein 64 g
Kalorie 2725.7 kJ / 651.5 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 58.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...