板栗烧鸡

板栗烧鸡

4.2 53 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 切片
    10 克
  • 八角
    2 个
  • 花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 10 克
  • 切大块(5厘米)
    500 克
  • 去壳熟栗子肉
    300 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 10 克
  • 200 克
  • 切段,装饰用
    2 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28.1 g
Kalorie 625 kJ / 149 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 39.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...