Zařízení & příslušenství
板栗烧鸡
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
姜 切片10 克
-
八角2 个
-
花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉1 茶匙
-
油10 克
-
鸡 切大块(5厘米)500 克
-
去壳熟栗子肉300 克
-
老抽10 克
-
生抽30 克
-
盐½ 茶匙
-
糖10 克
-
水200 克
-
葱 切段,装饰用2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.1 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
39.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬日暖食
10 recepty/-ů
Čína
Čína
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína