Zařízení & příslušenství
葱爆羊肉
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
蒜头3 瓣
-
油30 克
-
新鲜红辣椒 切段2 支
-
京葱 切斜丝(5厘米长)300 克
-
羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干300 克
-
生抽20 克
-
老抽1 茶匙
-
花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.4 g
Kalorie
1425.7 kJ /
340.7 kcal
Tuk
24.6 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína