葱爆羊肉

葱爆羊肉

4.5 50 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份

Suroviny

  • 蒜头
    3 瓣
  • 30 克
  • 新鲜红辣椒 切段
    2 支
  • 京葱 切斜丝(5厘米长)
    300 克
  • 羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.4 g
Kalorie 1425.7 kJ / 340.7 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...