Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 瓣 蒜头
- 30 克 油
- 2 支 新鲜红辣椒 ,切段
- 300 克 京葱 ,切斜丝(5厘米长)
- 300 克 羊肉 ,切薄片,温水泡去血水后沥干
- 20 克 生抽
- 1 茶匙 老抽
- 1 茶匙 花椒粉 ,或自制花椒粉 (volitelně)
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 盐
- 2 支 新鲜香菜 ,取叶子,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1425.7 kJ / 340.7 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 2.1 g