Zařízení & příslušenství
清炖羊肉汤
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
羊排 约3-4厘米段400 克
-
白酒10 克
-
水 焯水用600 克
-
姜2 片
-
八角1 颗
-
水1000 克
-
大葱 切段50 克
-
白萝卜 去皮切块200 克
-
盐 约5克1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
576.3 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
683.5 kJ /
163.5 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心汤品
15 recepty/-ů
Čína
Čína