Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle rosse a rondelle sottili
- 300 g di melanzane, sbucciate a dadini (1-2 cm)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 380 g di pasta secca tipo fusilli o altro tipo di pasta secca o fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Penne melanzane e menta
50min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Penne peperoni e noci
35min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min