
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 391 kcal / 1638 kJ
- Protein
- 14.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1hod.
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Sugo alla puttanesca
45min
Spaghetti all'amatriciana
35min