Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Rigatoni affumicati
25min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 godz.
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Sugo alla puttanesca
45 min