Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Penne alla puttanesca
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti al tonno
40min
Fusilli tricolore
30min
Sugo alla puttanesca
45 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Rigatoni affumicati
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min