Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 400 g di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 41.6 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Saltimbocca alla romana
25 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Manzo con olive e peperoni
35 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.