Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 400 g di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 41.6 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini di carne al Varoma
40min
Petto di pollo e zucchine
50min
Vitello alla pizzaiola
35min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Saltimbocca alla romana
25min